Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛ. ΣΧΕΔΙΟΥ- ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ και ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ









Το τεχνικό γραφείο του ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Αργύρη ΑΛΕΞΙΟΥ και συνεργάτες , θέλοντας να βάλει ένα λιθαράκι στον κόσμο της τέχνης στην περιοχή του δήμου ΛΟΚΡΩΝ ,θα παραδίδει μαθήματα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ και ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ για όλες τις ηλικίες , αλλά και ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ  για τους υποψήφιους φοιτητές ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ.



Μετά την θητευση του στο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ  σαν δάσκαλος  στο τμήμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ για το 2014-15 ,αλλά και τα μαθήματα ζωγραφικής που έκανε ο ίδιος για 8 εξάμηνα στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και  τα μαθήματα πλαστικής (γλυπτικής) για 8 εξάμηνα ,που μαθήτευσε πλάι σε πολλούς σύγχρονους γνωστούς δασκάλους ζωγραφικής και γλυπτικής , διαπίστωσε ότι συνεχίζει η μεγάλη αγάπη του για την ζωγραφική , αλλά και την δίψα για μάθηση για ΕΛ. ΣΧΕΔΙΟ των κατοίκων της περιοχής,αλλά και την έλλειψη ουσιαστικά ενός δάσκαλου για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ και ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ  ΣΧΕΔΙΟΥ και αποφάσισε να παραδώσει ,ιδιαίτερα μαθήματα ,ατομικά ή σε γκρούπ το πολύ 10 ατόμων,  για όλες τις ηλικίες.



Οι εγγραφές θα αρχίσουν από 14/9/2015 και τα μαθήματα από ΤΕΤΑΡΤΗ  7/10/2015 και θα γίνονται εγγραφές  μέχρι  28/2/2015 . Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 6936950699.



Τα μαθήματα θα είναι για τους μικρούς από 6 - 10 χρονών 2 ώρες συνεχόμενες,  κάθε εβδομάδα ,κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ή  ΤΕΤΑΡΤΗ  ή ΠΕΜΠΤΗ απόγευμα και θα στοιχίζουν 20 ευρώ τον μήνα  και για τα παιδιά από 11- 15 ετών 2,50 ώρες συνεχόμενες κάθε εβδομάδα 25 ευρώ τον μήνα και για τους μεγαλύτερους από 16 -100 ετών 3 ώρες συνεχόμενες,  κάθε εβδομάδα και θα στοιχίζουν 35 ευρώ τον μήνα.



Τα ατομικά μαθήματα θα διαρκούν 2,50 ώρες συνεχόμενες 2 φορές την εβδομάδα ΤΡΙΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ή άλλη ημέρα  και θα στοιχίζουν 20 ευρώ την φορά για όλους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου